Půjčka bez doložení příjmu

12.03.2014 23:42

Rádi byste zkusili zažádat o úvěr, ale ve Vaší bance Vám nechtějí vyjíst vstříc, protože z nějakého důvodu máte problém s doložením příjmu či dodáním výplatních pásek? Váš zaměstnavatel Vám pravděpodobně tropí problémy a nechce Vám potvrzení o příjmu jednoduše vydat, nebo jen potřebujete nějak překonat časové období, než si budete moci najít nové

zaměstnání a budete pak moci příjem bez problémů doložit? Nejen v takových komplikovaných případech Vám pomohou půjčky bez doložení příjmu. U těchto typů nenáročných půjček totiž žádná potvrzení z finanční účtárny nepotřebujete a půjčka bez doložení příjmu je Vám poskytnuta na základě jiných, méně náročných, kritérií. U vyšších částek jako je třeba 100.tis Kč je ovšem třeba počítat s tím, že poskytovatel bude za půjčku požadovat ručení nějakou nemovitostí či chatou, protože tímto krokem by jinak celá akce byla pro něho velmi riziková. Tento druh půjček byste v bance hledali bezúspěšně, půjčky bez potvrzení o příjmu většinou vůbec neposkytují, oproti nebankovním společnostem, kde je tento produkt naprosto běžným a vyhledávaným.

Půjčky bez doložení příjmu jsou beze sporu mezi klienty velmi žádané a vyhledávané, i přes částečně vyšší úrokovou sazbu mají tyto úvěrové produkty celou řadu výhod, například výše zmíněné nedokládání příjmu atd. V případě, že budete mít o půjčku bez dokládání příjmu zájem, nemusíte se obávat ani nahlížení do bankovních registrů, takže peníze je možné získat i pokud jste se v minulosti dostali do problémů kvůli několika opožděným splátkám.

Vyhledáváme pro našeho klienta komplexní řešení jeho aktuálních potřeb, a je možné i využít námi nabízených bezplatných konzultací, při kterých s klientem naši specialisté rozeberou jeho aktuální nelehkou situaci a nabídnou mu případně jiné řešení, než si třeba právě zvolil ve formě půjčky bez doložení příjmu.

V našich silách je i vyřešit klientovo tíživou situaci, kdy mu hrozí za dveřmi exekutoři, přičemž je velmi reálná možnost se pomocí naší půjčky bez doložení příjmu vymanit jednou pro vždy.